Rostad brysselkål
- 500g brysselkål
- 3 pressade vitlöksklyftor
- 1 tsk citronjuice
- 2 msk olja
- salt
- peppar
- riven parmesan
- 1 msk smör (om man vill)
Gör såhär:
- Värm en stekpanna med oljan. Pressa vitlöken och dela brysselkålen i fyra bitar. Häll sedan allt in i stekpannan och börja steka på medelvärme.
- När brysselkålen börjat bli lite bruna, tillsätt om du vill en matsked smör (det gör de lite mjukare & saftigare). Pressa citronsåses över. Salta & peppra.
- När brysselkålen fått en fin färg och blivit mjuka, häll över de i en skål och strö över valfri mängd pearmesanost & rör om.
Från: alisagonzalez.se
bulgur,
fetaost,
färsbiffar,
gi,
pannbiffar,
Kommentera