Ingredienser 4 port

  • ca 300 g pasta, t ex tagliatelle
  • 250 g fryst bladspenat el 150 g färsk
  • 2-3 kycklingfiléer, ca 400 g
  • 2 vitlöksklyftor
  • 6-8 marinerade soltorkade
  • 2-3 blad purjolök
  • Smör
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 2 1/2 dl Kelda mellangrädde

Gör så här :

Koka pastan. Tina den frysta spenaten och krama ur vattnet. Skär kycklingen i små bitar. Skala och hacka vitlöken. Grovstrimla purjolök och spenat. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Krydda med salt och peppar. Rör i vitlök, purjolök, spenat och grädde. Låt det koka ihop några minuter. Servera såsen med pastan.

Från: alisagonzalez.se

kyckling, pasta,

Kommentera

Publiceras ej